Проведення бою між Джошуа та Ф'юрі під загрозою: промоутер заявив, що поєдинок може не відбутися через Усика

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
815
0 голосів
Проведення бою між Джошуа та Ф'юрі під загрозою: промоутер заявив, що поєдинок може не відбутися через Усика
Тайсон Ф'юрі та Ентоні Джошуа. Фото: Google
Промоутер Едді Хірн розповів, чому його підопічний та колишній чемпіон у надважкій вазі Ентоні Джошуа не битиметься з Тайсоном Ф’юрі у майбутньому.

Едді Хірн, промоутер Ентоні Джошуа (28-4, 25 KO), заявив, що британський боксер не битиметься з Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) у майбутньому:

«Ей Джей ніколи не зможе пробачити собі, якщо дозволить титулу чемпіона світу у надважкій вазі пройти повз нього. І заради чого?Щоб дочекатися Ф’юрі? А якщо хтось отримає травму? А якщо Ф’юрі програє Усику, і він битиметься у бою без титулу?

Ми можемо зробити це іншим разом. Він хоче стати чемпіоном світу, і це звання перед ним на тарілочці. Потрібно здобути перемогу, але це звання близько, його можна відчути. Все інше – це просто фантазії», – сказав Хірн в коментарі для Seconds Out.

  • Олександр Усик 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.
  • Реванш між боксерами запланований на 21 грудня нинішнього року.
  • Даніель Дюбуа 21 вересня тому переміг Ентоні Джошуа (28-4, 25 КО) нокаутом у п’ятому раунді та став повноцінним чемпіоном IBF.