«Не можемо дочекатися реваншу»: промоутер Ф'юрі розкрив план британця на бій з Усиком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
110
0 голосів
«Не можемо дочекатися реваншу»: промоутер Ф'юрі розкрив план британця на бій з Усиком
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер Френк Воррен поділився очікуваннями від бою-реваншу британця Тайсона Ф'юрі проти українця Олександра Усика, який відбудеться 21 грудня.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.

Френк Воррен, промоутер Тайсона, розповів про плани британського боксера на реванш проти Олександра Усика:

«Ф'юрі налаштовує себе на те, що для перемоги він має нокаутувати Усика. Він вірить, що знає, що йому робити. У нього чудовий боксерський мозок, і я щиро вірю, що він вийде переможцем. Після першого бою я зайшов до їхніх роздягалень, і Усик був виснажений, було видно, що він брав участь у важкому бою.

Тайсон був у кращій формі, тому що він відновився після дев’ятого раунду під час бою та виграв останній. Це був щільний бій, роздільне рішення суддів. Всі не можуть дочекатися реваншу. Перший бій, мабуть, був одним із найкращих боїв у важкій вазі 21 століттяі», – сказав Воррен в коментарі для Sky Sports.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
  • Нагадаємо, що бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.