«Поєдинки з топовими бійцями ніколи не бувають легкими»: Сіренко розповів про спаринги з Усиком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
92
0 голосів
«Поєдинки з топовими бійцями ніколи не бувають легкими»: Сіренко розповів про спаринги з Усиком
Владислав Сіренко. Фото: Google
Український боксер надважкої ваги Владислав Сіренко пригадав про те, як проводив спаринги з чемпіоном WBC, WBA, WBO, IBO Олександром Усиком.

Український боксер надважкої ваги Владислав Сіренко (22-0, 19 КО) пригадав спаринги проти володаря титулів WBC, WBA, WBO, IBO Олександром Усиком (22-0, 14 КО):

«Так, мав можливість провести достатньо багато раундів спарингу з ним. Для мене це був неоціненний досвід, який допомагає мені протягом моєї карʼєри. Спаринги з топовими бійцями ніколи не бувають легкими», – сказав Сіренко в коментарі для Ukrsport.pro.

  • Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.
  • Українець став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • 1 жовтня Владислав Сіренко (22-0, 19 КО) технічним нокаутом у четвертому раунді переміг американця Брендона Кармака (7-6-3, 4 КО).