Ф'юрі відреагував на склад андеркарду його бою з Усиком: британець впевнений, що переможе українця

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
172
0 голосів
Ф'юрі відреагував на склад андеркарду його бою з Усиком: британець впевнений, що переможе українця
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Ексчемпіон світу в надважкій вазі Тайсон Ф’юрі відреагував на оголошення складу андеркарду його бою з володарем поясів WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександром Усиком.

Сьогодні, 9 жовтня, став відомий склад андеркарду другого бою між Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО).

Британський боксер відреагував на оголошення вечора боксу, який відбудеться 21 грудня:

«Оголошено андеркард бою. Не можу дочекатися 21 грудня, щоб стати новим чемпіоном», – написав Ф’юрі у своєму інстаграмі.

Зазначимо, що в андеркарді поєдинку українця та британця український боксер першої середньої ваги Сергій Богачук (24-2, 23 КО) проведе бій проти узбека Ісраїла Мадримов (10-1 -1, 7 КО).

  • Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.
  • Українець став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Олександр Усик також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.