«‎Віддам це право Олександру «Великому»: Ф’юрі зробить Усику подарунок, якщо вдруге програє нашому чемпіону

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
138
1 голос
«‎Віддам це право Олександру «Великому»: Ф’юрі зробить Усику подарунок, якщо вдруге програє нашому чемпіону
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу британець Тайсон Ф'юрі заявив, що зробить подарунок українському бійцю Олександру Усику, якщо програє йому у поєдинку-реванші, який пройде у грудні.

Тайсон Ф'юрі сказав, що поступиться місцем Олександру Усику на обкладинці відомої боксерської гри «Undisputed», якщо програє нашому чемпіону у другій сутичці.

«Я скажу вам, що я збираюся зробити. Якщо я не виграю цей реванш, я відмовлюся від обкладинки і віддам її Олександру. Ось що я зроблю з обкладинкою. Я відмовлюся від свого права бути на обкладинці і віддам це право Олександру «Великому». 

Але якщо я зроблю те, про що думаю, то залишу обкладинку собі. Якщо я не поб'ю його в бою-реванші, то я не заслуговую бути на цій обкладинці. А він заслуговує», – сказав Ф’юрі у коментарі для Undisputed.

Як виглядає обкладинка Undisputed зараз

  • Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.