«Нове покоління матиме Усика, мене, Джошуа»: Ф'юрі оцінив перспективи молодих боксерів надважкої ваги

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
529
0 голосів
«Нове покоління матиме Усика, мене, Джошуа»: Ф'юрі оцінив перспективи молодих боксерів надважкої ваги
Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Тайсон Ф'юрі перед поєдинком проти володаря титулів WBC, WBA, WBO, IBO Олександра Усика поділився думками щодо майбутнього надважкої ваги.

Ексчемпіон світу Тайсон Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) перед боєм з чемпіоном WBC, WBA, WBO, IBO Олександром Усиком (22-0, 14 КО) оцінив перспективи молодих боксерів надважкої ваги:

«Не бачу суперзірок, які зможуть перехопити естафету. Одним з тих, на кого я робив ставку, був Джаред Андерсон, але він занадто поспішив. Хто ще? Є великий хлопець, дворазовий олімпійський чемпіон, Джалолов. Він не набагато молодший за мене. Він непоганий, є декілька непоганих боксерів, але ж вони не зірки, навіть близько ні.

Я мав Мохаммеда Алі, Леннокса Льюїса, Евандера Холіфілда, Майка Тайсона, Джорджа Формана, усіх їх як приклад для себе. Нове покоління матиме Усика, мене, Джошуа, Вайлдера, аби надихатися. Та я не бачу, хто надихатиме покоління далі"», – розповів Ф'юрі в інтерв'ю Undisputed.

  • Олександр Усик 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.
  • Реванш між боксерами запланований на 21 грудня нинішнього року.