«Ніхто не зміг вистояти проти мене у реваншах»: Ф'юрі поділився цікавим фактом перед боєм з Усиком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
253
0 голосів
«Ніхто не зміг вистояти проти мене у реваншах»: Ф'юрі поділився цікавим фактом перед боєм з Усиком
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Тайсон Ф'юрі перед поєдинком проти володаря титулів WBC, WBA, WBO, IBO Олександра Усика розповів, що ще ніколи не програвав у боях-реваншах.

Ексчемпіон світу Тайсон Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) перед боєм з чемпіоном WBC, WBA, WBO, IBO у надважкій вазі Олександром Усиком (22-0, 14 КО) розповів цікавий факт зі своєї кар'єри:

«Є цікава деталь. Ніхто не зміг вистояти проти мене у боях-реваншах. У реваншах, які у мене були з Макдермоттом, Вайлдером, Чісорою, ніхто не зміг вистояти. Я нокаутував кожного, тож я дуже чекаю другого поєдинку з Усиком», – сказав Ф'юрі в коментарі для Undisputed.

  • Олександр Усик 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.
  • Українець став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Олександр Усик також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
  • Реванш між боксерами запланований на 21 грудня нинішнього року.