Не Усик і не Кличко: Ф’юрі назвав найважчого суперника у своїй кар’єрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
490
2 голоси
Не Усик і не Кличко: Ф’юрі назвав найважчого суперника у своїй кар’єрі
Тайсон Ф’юрі. Фото: Eurosport
Британський боксер Тайсон Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) назвав американця Деонтея Вайлдера (43-4-1, 42 КО) найважчим суперником у своїй спортивній кар’єрі.

Боксер Тайсон Ф’юрі заявив, що вважає Деонтея Вайлдера найважчим суперником в кар’єрі.

«Я повинен сказати, що це Вайлдер. Коли він був у розквіті сил, його можна було перемогти, але хлопець був динамічним панчером. У бою з ним, одна помилка і все скінчено. Це може статися в будь-якому раунді, як у першому, так і в останньому», – сказав Ф'юрі в інтерв’ю YouTube-каналу «Undisputed».

  • Нагадаємо, що Ф’юрі та Вайлдер билися тричі, і в усіх з трьох випадках розігрувався пояс WBC. Перший матч в грудні 2018 року завершився внічию. А другий та третій бій в лютому 2020-го та в жовтні 2021-го Ф’юрі виграв нокаутами в сьомому та 11-му раундах відповідно;
  • При цьому своєї поки єдиної поразки в кар’єрі Ф’юрі зазнав від українця Олександра Усика (22-0, 14 KO), який в травні 2024 року переміг його за очками роздільним рішенням суддів в зустрічі за звання абсолюта у хевівейті;
  • Таким чином, Усик помстився за свого земляка Володимира Кличка (64-5, 54 КО), що в листопаді 2015 року програв британцю за очками одноголосним суддів матч, в якому розігрувалися титули IBF, WBO та WBA.