Реваншем справа не обмежиться? Ф’юрі вийшов на публіку і розкрив свої плани щодо Усика, згадавши легенд минулого

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
228
1 голос
Реваншем справа не обмежиться? Ф’юрі вийшов на публіку і розкрив свої плани щодо Усика, згадавши легенд минулого
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній британський чемпіон світу світу у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) поділився планами на трилогію з українським володарем титулів WBC, WBA, WBO, IBO Олександром Усиком (22-0, 14 КО).

Тайсон Ф'юрі заявив, що у світі боксу довго не було бійця, який міг би стати йому гідним конкурентом. Так було до появи Олександра Усика.

«Я шукав у всьому світі 20 років, щоб знайти когось, хто міг би кинути мені гідний виклик, і зараз ми знайшли цього хлопця. Я ладен до бою, не можу дочекатися. Вперше за багато років я беру участь як претендент, а не чемпіон. Вважаю, що я завжди кращий як претендент, бо маю на меті досягти чогось знову, це ніби вогонь палає піді мною». 

«‎Циганський король» заявив, що хоче провести з нашим чемпіоном і третій бій. При цьому британець згадав двох зірок боксу минулого.

«Я справді хочу це зробити. Вірю, що це буде одна із чудових трилогій для мене та Усика, як Джек Демпсі проти Джина Танні. Це були чудові бої, і вірю, що якщо поб'ю його знову, я обов'язково зроблю з ним трилогію. 100%, має бути по одній перемозі у кожного, а потім трилогія», – сказав Тайсон у коментарі для YouTube-каналу Undisputed.

Нагадаємо, що Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.

  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.