«Раптом бачу його, попросила сфотографуватися»: Магучіх розповіла, як нещодавно познайомилася з Усиком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
652
0 голосів
«Раптом бачу його, попросила сфотографуватися»: Магучіх розповіла, як нещодавно познайомилася з Усиком
Ярослава Магучіх. Фото: Google
Олімпійська чемпіонка Ігор-2024 Ярослава Магучіх розповіла про нещодавнє знайомство з володарем титулів WBC, WBA, WBO та IBO Олександром Усиком.

Олімпійська чемпіонка Ігор-2024 Ярослава Магучіх історію про те, як нещодавно познайомилася з українським боксером Олександром Усиком:

«Не знала, що він теж буде, адже його нагороджували днем раніше. І раптом бачу його, попросила сфотографуватися. Він класна і щира людина, все дуже відкрито розповідає. Зокрема, говорив про Олімпійські ігри в Лондоні. А ще згадував, як складно йому було дивитися поєдинки Олександра Хижняка.

Коли ти спортсмен, то можеш щось змінити, додати, це більше залежить від тебе. А коли поза рингом, набагато більше хвилюєшся. Це прямо як наші тренери під час змагань», – сказала Ярослава Магучіх в інтерв'ю Sport UA.

  • Олександр Усик 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Пізніше українець відмовився від поясу IBF.
  • Влітку Ярослава Магучіх виграла усі можливі турніри – Олімпійські Ігри, чемпіонат Європи, кожен етап Діамантової ліги, в якому брала участь і фінал. На етапі в Парижі вона встановила світовий рекорд – 2.10 м