Ф’юрі погрожував Усику: легенда боксу відреагував на слова Тайсона і пояснив, чому він так сказав

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
830
1 голос
Ф’юрі погрожував Усику: легенда боксу відреагував на слова Тайсона і пояснив, чому він так сказав
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Легендарний Пол Маліньяджі відреагував на те, що ексчемпіон світу в надважкій вазі Тайсон Ф’юрі погрожував володарю титулів WBC, WBA, WBO, IBO Олександру Усику.

Тайсон Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) у своїй манері потролив та погрожував чемпіону WBC, WBA, WBO, IBO у надважкій вазі Олександру Усику (22-0, 14 КО).

Пол Маліньяджі зізнався, що не впевнений, чи зможе британець нокаутувати українця, а також легенда вважає, що тролинг може бути засобом просування поєдинку.

«Не знаю, чи вийде в нього нокаутувати Усика. Але я й не чекав, що Тайсон нокаутує Вайлдера в реванші. Я не ставлю проти Ф'юрі до його підходу на реванш. Можливо, Тайсон просто так вихваляється та пробує продати бій, побачимо», – сказав Маліньяджі у коментарі ProBox TV.

Нагадаємо, що Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.

  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.