Колишній чемпіон світу назвав єдиний спосіб виграти в бою з Усиком: як перемогти українського боксера

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
271
0 голосів
Колишній чемпіон світу назвав єдиний спосіб виграти в бою з Усиком: як перемогти українського боксера
Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Кріс Алгієрі поділився думками щодо бою-реваншу між володарем титулів WBC, WBA, WBO та IBO Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.

Бій-реванш між українським та британським боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року.

Колишній чемпіон світу Кріс Алгієрі розповів, хто виграє у другому поєдинку, та розкрив секрет перемоги над Усиком:

«Не бачив нічого такого, що б змусило сумніватися в здатності Усиком тримати удар. Він бився з Ентоні Джошуа, одним з найкращих нокаутерів світу. Він бився з Даніелем Дюбуа, який щойно довів, що є чудовим панчером. Якщо Усик долає таких бійців, зберігаючи кондиції та витривалість, не уявляю, що Ф'юрі його зупинить.

Усика можливо зупинити лише глухим нокаутом, Тайсон не має такої сили. Він просто не такий боєць стилістично. Йому потрібно боксувати розумно, але водночас нав'язувати фізику та використовувати перевагу у вазі», – сказав Алгієрі в коментарі для ProBox TV.

  • Українець став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Олександр Усик також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.