Усик може повторити долю Вайлдера: колишній чемпіон світу попередив українця перед другим боєм з Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
199
0 голосів
Усик може повторити долю Вайлдера: колишній чемпіон світу попередив українця перед другим боєм з Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Тімоті Бредлі поділився думками щодо бою-реваншу між володарем титулів WBC, WBA, WBO та IBO Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.

Бій-реванш між українським та британським боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року.

Колишній чемпіон світу Тімоті Бредлі поділився думками щодо переможця у другому поєдинку:

«Для нокауту в реванші ми можемо побачити більшого й важчого Фʼюрі, як це було в бою з Вайлдером. Тайсон був дуже важким, навалювався на Деонтея і розніс його. Тайсон може стати таким у другому поєдинку з Усиком, тому що Олександр його прорахував. В українського боксера це не займає багато часу.

Подивіться на реванш з Ентоні Джошуа. Коли вони билися вдруге, Усик добре виступив, все ще мав чудовий вигляд і влучав по Ей Джею частіше, ніж у першому бою.Фʼюрі буде націлений на нокаут. Але Усик – крутий хлопець, і для Тайсона це знову буде важкий бій», – сказав Бредлі в коментарі для ProBox TV.

Нагадаємо, що Тайсон Ф'юрі тричі бився з Деонтеєм Вайлдером. Перший поєдинок завершився нічиєю, а наступні два виграв британець.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.