«Це інший рівень»: теоретичний бій між Усиком та Тайсоном – Леннокс Льюїс розповів, хто б виграв поєдинок

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
411
0 голосів
«Це інший рівень»: теоретичний бій між Усиком та Тайсоном – Леннокс Льюїс розповів, хто б виграв поєдинок
Майк Тайсон та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі Леннокс Льюїс розповів, як би завершився поєдинок між Олександром Усиком та Майком Тайсоном.

Легендарний боксер та колишній абсолют у надважкій вазі Леннокс Льюїс поділився думками щодо теоретичного поєдинку між Олександром Усиком та Майком Тайсоном:

«Я надзвичайно поважаю здібності Усика. Він довів, що може перебоксувати найкращих супертяжів сучасності. Але праймовий Майк Тайсон? Це інший рівень. Тайсон був неймовірним в розквіті сил. Ви не змогли б просто перебоксувати його, ви повинні були пережити його натиск, і небагато хто це зробив», – сказав Льюїс в коментарі для Daily News Reel.

  • Олександр Усик 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.
  • Українець став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Олександр Усик також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.