«‎Сумніваюся, що бій взагалі відбудеться»: ексчемпіон пояснив, чому не вірить у реванш Усика і Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
135
1 голос
«‎Сумніваюся, що бій взагалі відбудеться»: ексчемпіон пояснив, чому не вірить у реванш Усика і Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях Дюк Маккензі поділився думками щодо майбутнього поєдинку-реваншу між українцем Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф'юрі.

Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі не проведуть другу очну битву, адже британець знайде спосіб, щоб зірвати поєдинок. Так вважає Дюк Маккензі.

«Я сумніваюся, що бій взагалі відбудеться. В якийсь момент Тайсон щось придумає, зіллється, травмує плече, впаде десь, розсічення. Я думаю, Тайсон завершить кар'єру перед боєм з Усиком або не вийде на цей бій. 

А якщо бій відбудеться, то Усик знову переможе і зробить це ще більше впевнено, ніж у першому бою», – сказав ексчемпіон у коментарі для Seconds Out.

  • Нагадаємо, що Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.