Тренер Дюбуа не припиняє «наїздів» на Усика: «Даніель розбив того хлопця, збив його з ніг. Ми мали перемогти»

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
82
0 голосів
Тренер Дюбуа не припиняє «наїздів» на Усика: «Даніель розбив того хлопця, збив його з ніг. Ми мали перемогти»
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Дон Чарльз, тренер володаря титулу IBF у надважкій вазі Даніеля Дюбуа, розповів, що думає про бій свого підопічного проти чемпіона WBC, WBA, WBO та IBO Олександра Усика.

Тренер чемпіона світу за версією IBF Даніеля Дюбуа (22-2, 21 KO) Дон Чарльз висловився про бій свого підопічного проти українського боксера Олександра Усика (22-0, 14 КО):

«Бій проти Усика – це дуже знаковий момент. У Польщі ми не отримали результату, але я ніколи не скидаю його з рахунків. Я повинен згадати про це. Це була перемога за всіма параметрами. Це була перемога, перш ніж ми програли. Даніель черпає з цього досвід. Він розбив того хлопця. Він збив його з ніг.

Його центральна нервова система була відключена. Я знаю, що я бачив, тому ніхто інший не може мені нічого сказати. Ви можете зайти в інтернет і подивитися на це. Усик був врятований індустрією, рефері, що дозволило йому перегрупуватися, і він використав свій досвід, щоб здобути перемогу», – сказав Чарльз в коментарі для talkSPORT.

Нагадаємо, що бій між Усиком та Дюбуа відбувся в серпні 2023 року. Українець переміг нокаутом у дев’ятому раунді та захистив титули WBA, IBF і WBO.

  • Даніель Дюбуа 21 вересня переміг Ентоні Джошуа нокаутом у п’ятому раунді та став повноцінним чемпіоном IBF.
  • 21 грудня Олександр Усик (22-0, 14 КО) захищатиме свої пояси у матчі-реванші проти британця Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).
  • Раніше Дон Чарльз звинуватив українського боксера в обмані.