«Він має вийти та довести це до кінця»: промоутер Ф'юрі зробив прогноз на бій британця проти Усика

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
261
0 голосів
«Він має вийти та довести це до кінця»: промоутер Ф'юрі зробив прогноз на бій британця проти Усика
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Промоутер Френк Воррен поділився очікуваннями від бою-реваншу британця Тайсона Ф'юрі проти українця Олександра Усика, який відбудеться 21 грудня.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.

Френк Воррен, промоутер Тайсона, розповів про плани британського боксера на реванш проти Олександра Усика:

«Він налаштований досить філософськи. Він відчував, що виграв бій. Я думав, що він просто вирвав перемогу, але це був близький бій. Він міг закінчитися по-різному. Багато нейтральних експертів, які не мають корисливих цілей, думали, що це нічия. Усику віддали на один раунд більше, і це було роздільне рішення.

Він має вийти і те, що він зробив у першій половині бою, повинен довести це до кінця. Я думав, що він збирається зупинити Олександра. Цей чудовий удар, ви могли це побачити, як Усик відступив. Я просто знаю Тайсона, він розумний хлопець, він знає, що йому потрібно зробити», – сказав Воррен в коментарі для Sky Sports.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
  • Нагадаємо, що бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.