Брат Ф'юрі зробив прогноз на другий бій боксера проти Усика: чи має шанси британець на реванш з українцем

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
325
0 голосів
Брат Ф'юрі зробив прогноз на другий бій боксера проти Усика: чи має шанси британець на реванш з українцем
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Брат Тайсона Ф'юрі Шейн поділився думками про перший бій британського боксера з Олександром Усиком, а також зробив прогноз на другий поєдинок.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.

Бій-реванш між українським та британським боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року.

Шейн, брат Тайсона Ф'юрі, пригадав перший поєдинок, зробивши прогноз на другий двобій:

«Це був хороший близький бій. Іноді я дивлюся його і думаю, що переміг Усик, іноді я дивлюся його і думаю, що переміг Тайсон, і це правда. Той, хто бачить інакше, має свій інтерес.

Тайсон справді провів бій не так, як потрібно. За тиждень чи два до події ми всі сіли за стіл і я пояснив, що нам потрібно робити. Я вважаю, що Тайсон має перемогти Усика в наступному бою», – сказав Шейн в інтерв'ю iFL TV.

  • Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Усик став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.