Жертва Кличка та Льюїса і кат Формана звернувся до Ф’юрі перед реваншем з Усиком: «Єдине запитання до Тайсона‎»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
517
1 голос
Жертва Кличка та Льюїса і кат Формана звернувся до Ф’юрі перед реваншем з Усиком: «Єдине запитання до Тайсона‎»
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBO Шеннон Бріггс (60-6-1, 53 KO) висловився щодо майбутнього реваншу між українцем Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф'юрі.

Шеннону Бріггсу цікаво, чи досі Тайсон Ф'юрі прагне до перемоги так сильно, як раніше.

«Тайсон ніколи раніше не програвав. Це його перша поразка. Іноді мені цікаво, чи цей хлопець все ще голодний до перемог? Це моє єдине запитання до Тайсона».

Колишній суперник Віталія Кличка та Леннокса Льюїса зізнався, що важко прогнозувати, який стиль ведення бою «Циганський король‎» вибере для поєдинку з Олександром Усиком.

«Стилі роблять бої, але знову ж таки, ви не можете недооцінювати Ф'юрі, ви не знаєте, яку він стійку використовуватиме у бою. Ви не знаєте, чи спробує він нокаутувати Усика, як це було з Вайлдером в третьому бою, чи він буде боксувати з українцем».

Американець вважає, що британець у першій сутичці з українцем мало рухався у ринзі.

«Можливо, він повернеться і доведе нам, що неправильно провів перший бій. Мені було цікаво, чому він мало рухався з Усиком. Чи витримають кондиції Усика у реванші? Дії Тайсона не можна передбачити, можливо, він набере більше ваги і спробує використовувати краще свої габарити», – сказав Бріггс у коментарі IFL TV.

  • Усик переміг Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Бріггс програв Кличку рішенням суддів, а Льюїсу поступився технічним нокаутом. 
  • Також Шеннон переміг легендарного нокаутера Джорджа Формана у 1997-му році.