Джошуа отримав виклик від відомого боксера, і це не Ф’юрі: хто хоче побитися із жертвою Усика і Дюбуа

Аватар Андрій Піскун Андрій Піскун
224
1 голос
Джошуа отримав виклик від відомого боксера, і це не Ф’юрі: хто хоче побитися із жертвою Усика і Дюбуа
Джо Джойс. Фото: Google
Надважковаговик Джо Джойс (16-3, 15 КО) назвав двох боксерів, з якими хоче вийти в ринг. Один з них – це Ентоні Джошуа, який минулими вихідними програв нокаутом Даніелю Дюбуа.

Джо Джойс зробив зухвалу заяву. Боксер готовий до поєдинку будь з ким, але все ж назвав двох бажаних суперників.

«Я готовий битися з ким завгодно. Подивіться на надважку вагу, тут багато привабливих поєдинків. Я поб'юся з Джошуа. Я готовий, я буду готовий. 

Ділліан Вайт? Звісно, я зацікавлений у цьому. Я поб'юся з будь-яким. Я повернувся до тренувань в залі. Я готуюся до того, кого поставлять проти мене, хто буде добрим варіантом» - цитує Джойса talkSPORT.

21 вересня відбувся поєдинок британців у надважкій вазі – Ентоні Джошуа проти Даніеля Дюбуа. В п'ятому раунді Дюбуа нокаутував Джошуа після трьох нокдаунів.

  • Проти Джошуа український чемпіон WBC, WBA та WBO Олександр Усик (22-0, 14 КО) бився у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі за титули WBA, WBO та IBF останній виграв за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно;
  • З Дюбуа Усик зустрічався в серпні 2023 року і здобув перемогу нокаутом у дев’ятому раунді. На кону стояли титули WBA, IBF і WBO.
  • Джойс востаннє бився влітку цього року, поступившись рішенням суддів Дереку Чісорі.