«Він той, хто забрав у мене мою цноту»: Ф'юрі заявив, що його цікавить лише поєдинок проти Усика

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
215
0 голосів
«Він той, хто забрав у мене мою цноту»: Ф'юрі заявив, що його цікавить лише поєдинок проти Усика
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Тайсон Ф'юрі розповів, що він поки не зацікавлений у потенційному поєдинку з Ентоні Джошуа, оскільки сконцентрований на реванші з Олександром Усиком.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.

Британський боксер заявив, що наразі сконцентрований лише на підготовці до реваншу проти українця:

«Вже довгі роки розкручують мій бій з Джошуа, кажуть, що я зароблю багато грошей. Але весь час я б'юся з іншими і все одно заробляю гроші. Якщо наш бій відбудеться у майбутньому – це чудово, якщо ні – це воля Божа. Зараз мені начхати на цього мішка Джошуа, адже є боксер, який мене переміг, є той, хто забрав у мене мою цноту.

Мені все одно на інших боксерів, адже є Усик, який тримає мої чортові яйця. Я не можу змиритися з тим, що він мене переміг і я буду готуватися до нокауту у реванші, я нокаутую Усика. Зроблю так, як обіцяв Вайлдеру у другому бою – переможу нокаутом, що я і зробив» – сказав Ф'юрі в коментарі для IFL TV.

  • Бій-реванш між українським та британським боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року.
  • У ніч на 21 вересня у Лондоні (Велика Британія) пройшло велике шоу боксу, у центральному бою якого Даніель Дюбуа нокаутував Ентоні Джошуа у п’ятому раунді.