Третій бій Усика і Джошуа: Хей дав прогноз на можливий поєдинок українця і британця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
118
2 голоси
Третій бій Усика і Джошуа: Хей дав прогноз на можливий поєдинок українця і британця
Ентоні Джошуа та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Колишній британський боксер суперважкої ваги Девід Хей (28-4, 26 КО) дав прогноз на можливий третій бій між Олександром Усиком та Ентоні Джошуа.

Ексбоксер Девід Хей висловився про можливий третій поєдинок чемпіона світу у хевівейті за версіями WBC, WBA та WBO Олександра Усика (22-0, 14 КО) та Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО).

Експерт підкреслив, що два фіаско Джошуа не зламали його психологічно.

«Після другої поразки від Усика багато хто говорив, що Джошуа потрібно піти на пенсію, але він втратив би можливість стати одним із найкращих бійців в історії. Зараз же, я думаю, ви дали б йому шанс проти будь-якого бійця».

На думку колишнього боксера, його земляк зможе зробити вірні висновки.

«Можу вам сказати, що зараз шанси Джошуа перемогти Усика набагато вищі, ніж були раніше. Це просто через знання і розуміння того, як помилятися і як вчитися на цих помилках. Тепер він знає, як зробити все правильно», – сказав Хей в інтерв’ю YouTube-каналу «Up Front».

Нагадаємо, що Джошуа та Усик билися у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі за титули WBA, WBO та IBF останній виграв за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно.