Льюїс назвав ключовий аспект у перемозі Усика в першому бою з Ф’юрі: «‎Був на війні»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
173
2 голоси
Льюїс назвав ключовий аспект у перемозі Усика в першому бою з Ф’юрі: «‎Був на війні»
Олександр Усик. Фото: Google
Легендарний ексбоксер надважкої ваги Леннокс Льюїс поділився думками про поєдинок-реванш українця Олександра Усика та британця Тайсона Ф’юрі.

Леннокс Льюїс вважає, що Олександру Усику перемогти у першому бою з британцем Тайсоном Ф’юрі допомогли емоції від війни України з путінськими військами.

«Усик чудово провів цей бій. Те, як він говорив перед боєм, як готувався до нього, це все показало його стовідсоткову готовність.

Бій з Тайсоном став війною для Олександра. Його країна перебуває у стані війни, тому він ніби був на війні, Олександр це всім нам довів. Усик взагалі не розслаблявся у цьому бою, він постійно пресингував Тайсона. Навіть коли Ф'юрі стрибав біля канатів, українець все одно був там», – зазначив британець у коментарі Boxing News.

  • Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.