Абсолютний чемпіон світу вбиває українців на війні, але приховував це: «Не хотів, щоб видавалося бравадою‎»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
844
1 голос
Абсолютний чемпіон світу вбиває українців на війні, але приховував це: «Не хотів, щоб видавалося бравадою‎»
Олексій Папін. Фото: Google
Відомий російський боксер та абсолютний чемпіон світу з кікбоксингу Олексій Папін вирушив воювати на стороні путінських агресорів проти України.

Олексій Папін вже на фронті та разом з російською армією вбиває український народ і наших героїв. Про це стало відомо від пропагандистського ресурсу РИА Новости з посиланням на менеджера спортсмена Віталія Тарасова, який розповів, що кікбоксер не хотів розголошувати цю інформацію.

«Ми про його знаходження в зоні СВО знали, проте Олексій не дуже хотів розповідати про це. Не хотів, щоб це виглядало бравадою та хайпом», – зазначив представник боксера-вбивці, додавши, що той сам дасть коментар щодо ситуації, якщо вважатиме за потрібне.

Відзначимо, що 16 квітня минулого року президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони щодо запровадження персональних спеціальних санкцій проти Папіна.

  • Папін є чемпіоном WBA Asia у важкій вазі. Чемпіон світу WAKO (2011, лоу-кік) та триразовий чемпіон Європи (2008, лоу-кік; 2010, лоу-кік; 2010, фул-контакт). 
  • Також він абсолютний чемпіон світу з кікбоксингу. 
  • На рахунку боксера 18 перемог та одна поразка на професійному рингу.