«Володимир припустився кількох помилок»: Кличко-старший заявив, що Джошуа справедливо переміг його брата

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
4017
1 голос
«Володимир припустився кількох помилок»: Кличко-старший заявив, що Джошуа справедливо переміг його брата
Ентоні Джошуа та Володимир Кличко. Фото: Google
Мер Києва та колишній чемпіон у надважкій вазі Віталій Кличко пригадав поразку свого брата Володимира від Ентоні Джошуа у поєдинку за пояси WBA та IBF.

Колишній чемпіон у надважкій вазі Віталій Кличко поділився думками щодо поразки свого Володимира у поєдинку проти Ентоні Джошуа:

«Це питання стратегії та психологічної гри. У цьому поєдинку Ентоні був сильнішим за Володимира. Моя особиста думка як спортсмена: Володимир припустився кількох помилок. Володимир був добре підготовлений до бою, але якщо… Якщо. Для мене цей поєдинок був дуже важливим. Мені набагато спокійніше і комфортніше, коли я в рингу.

Коли я в куті свого брата, я так нервую. Це був дуже складний бій, але це був дуже цікавий поєдинок, дуже цікавий для усієї спортивної спільноти, для всіх шанувальників боксу. Але в цьому бою Джошуа був сильнішим за Володимира», – сказав Кличко-старший в коментарі для Sky Sports.

Нагадаємо, що Ентоні Джошуа бився проти Володимира Кличко у квітні 2017 року. Тоді він переміг технічним нокаутом в 11-му раунді. В поєдинку розігрувалися пояси WBA та IBF.