«Важко, коли люди перестають у тебе вірити»: Джошуа розповів, що пережив кризовий період після поразок Усику

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
464
0 голосів
«Важко, коли люди перестають у тебе вірити»: Джошуа розповів, що пережив кризовий період після поразок Усику
Олександр Усик та Ентоні Джошуа. Фото: Google
Ексчемпіон світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа розповів про свій емоційний стан після двох поспіль поразок у боях з володарем титулів WBC, WBA, WBO та IBO Олександром Усиком.

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) розповів, як себе почував після поразок у боях проти Олександра Усика (22-0, 14 КО):

«Я прогресував. Ми почали зі складного періоду після програшу абсолютному чемпіону світу у надважкій вазі Олександру Усику. Згодом він став авторитетним бійцем, авторитетним надважковаговиком. Тож, після двох поразок від нього, ти розумієш, як це: ти завжди віриш у себе, але важко, коли люди перестають у тебе вірити.

На тебе сильно тиснуть люди, які кажуть, що ти вже не той самий боєць, тож тобі потрібно повернутися і перебудуватись. Я пройшов через цей процес перебудови. Щоб вийти на бій за звання чемпіона світу, мені довелося зробити певні кроки, – сказав Джошуа в коментарі для Sky Sports.

Нагадаємо, що володар титулів WBC, WBA, WBO та IBO Олександр Усик (22-0, 14 КО) двічі за очками переміг Ентоні Джошуа у 2021 і 2022 роках.