Джошуа розповів, за кого вболіватиме в поєдинку Усик – Ф'юрі: британець готовий зустрітися із переможцем бою

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1793
0 голосів
Джошуа розповів, за кого вболіватиме в поєдинку Усик – Ф'юрі: британець готовий зустрітися із переможцем бою
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Ексчемпіон світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа поділився думками щодо бою-реваншу між володарем титулів WBC, WBA, WBO та IBO Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) поділився очікуваннями від бою-реваншу між українцем Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та британцем Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО):

«Якщо мене покличуть битися з ними, то 100%. Це те, що я роблю. Битимуся. Я буду готовий. Для мене буде честю битися з ними двома. Я не зациклююсь на Усику та Фʼюрі. Я стежитиму. Дозвольте мені пройти Дюбуа, тоді подивимося. Я думаю, що Усик переможе Фʼюрі. І я хотів би, щоб Усик переміг.

Я просто готовий битися з будь-ким. Це мій 13-й бій за титул чемпіона світу. Тож це означає, що мені доведеться змагатися з будь-ким, хто перебуває на цьому рівні або збирається вийти на цей рівень», – сказав Джошуа в коментарі для Sky Sports.

  • Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.
  • Бій-реванш між українським та британським боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року.