Промоутер Джошуа згадав бій британця проти Усика: як змінився боксер після поєдинку з українцем

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
267
0 голосів
Промоутер Джошуа згадав бій британця проти Усика: як змінився боксер після поєдинку з українцем
Ентоні Джошуа та Володимир Кличко. Фото: Google
Едді Хірн, промоутер Ентоні Джошуа, розповів про те, як змінився британський боксер після перемоги над українцем Володимиром Кличком у 2017 році.

Промоутер Едді Хірн поділився своїми враженнями про прогрес британського боксера Ентоні Джошуа з моменту його поєдинку з Володимиром Кличком у 2017 році:

«Я дивився спаринги Ей Джея в минулому і деякі його бої, наприклад, коли він переміг Кличка. Зараз я розумію, яким недосвідченим новачком був Ей Джей, коли бився з Володимиром. Він був прямолінійним і просто горою м'язів. Зараз він повноцінний універсальний боєць, але у надважкій вазі це не має значення.

Бій Джошуа проти Дюбуа може закінчитися дуже рано, а може зайти дуже далеко. Ей Джей, як завжди, готовий до будь-якого розвитку подій. Це великий бій особисто для Джошуа. Триразовий чемпіон світу в надважкій вазі – такого мало хто досягав у спорті», – сказав Хірн в коментарі для Boxingnews 24.

  • Ентоні Джошуа бився проти Володимира Кличко у квітні 2017 року. Тоді він переміг технічним нокаутом в 11-му раунді. В поєдинку розігрувалися пояси WBA та IBF.
  • Проти Олександра Усика Ентоні Джошуа бився двічі: у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі виграв українець за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно. На кону були титули WBA, IBF та WBO.