«Всі ці ваші Усики ніколи не вийдуть проти нього»: батько Ф'юрі назвав бійця, який готовий битись з його сином

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2983
0 голосів
«Всі ці ваші Усики ніколи не вийдуть проти нього»: батько Ф'юрі назвав бійця, який готовий битись з його сином
Олександр Усик та Деонтей Вайлдер. Фото: FanDay
Батько чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі Джон назвав одного боксера, який не боїться битися з «Циганським королем», а також розкритикував Олександра Усика.

Батько чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі (33-0-1, 24 KO) Джон назвав єдиного боксера, який готовий битись з його сином:

«Є лише один боєць, котрий не на словах, а насправді готовий кинути виклик Тайсону. І це Вайлдер, якого бояться решта надважковаговиків світі. А ось Тайсон бився з Деонтеєм уже тричі. Всі ці чуваки, всі ці ваші Усики та Джошуа, ніколи і нізащо не вийдуть проти Вайлдера на ринг.

Єдиний, хто б прийняв виклик – це Енді Руїс. І те, хіба що за величезні гроші. Руїс має величезні яйця. Якщо на коні бою будуть серйозні гроші, він вийде проти Вайлдера. Тільки він, більше ніхто з цієї категорії бійців не прийме цей бій. Решта бояться, адже знають, що на них чекає в рингу».

Зазначимо, що Олександр Усик хоче битись проти Тайсона Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона у суперважкій вазі, проте американський боєць відмовляється від поєдинку.

  • На 10 жовтня у Ф’юрі запланований бій проти колишнього чемпіона UFC Франсіса Нганну.
  • Голова промоутерської компанії Top Rank Боб Арум впевнений, що після поєдинку з Нганну Ф’юрі все ж таки доведеться зустрітися з українцем.
  • Можливою датою зустрічі Тайсона та Олександра називається 27 січня 2024 року.