Відомий український тренер зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі: хто виграє у другому поєдинку боксерів

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2967
6 голосів
Відомий український тренер зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі: хто виграє у другому поєдинку боксерів
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Відомий український тренер Юрій Нужненко поділився думками щодо бою-реваншу між володарем титулів WBC, WBA, WBO та IBO Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Відомий український тренер Юрій Нужненко поділився очікуваннями від бою-реваншу між українцем Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та британцем Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО):

«Велике значення має як фізична, так і психологічна підготовка. У першому бою перевага була на боці Ф'юрі. Зараз, навпаки – на стороні Олександра Усика. Він – фаворит, він переміг британця, розібрав його. Як я раніше пророкував, так і вийшло. У Олександра фізика на високому рівні, він рухливіший, хитріший, вибірковіший.

У нього чудова школа олімпійського боксу і всі раніше здобуті навички дуже допомагають йому. Усик легко може вже по ходу поєдинку поміняти стиль – працювати другим номером, або пресингувати, тримати в напрузі. Завдяки цьому минулого бою він довів усе до логічного завершення», – заявив тренер в коментарі для XSPORT.

Зазначимо, що Юрій Нужненко – колишній чемпіон світу WBA з професійного боксу, а тепер чинний тренер.

  • Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.
  • Бій-реванш між українським та британським боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року.