Усик відверто зізнався, чи боїться він, що Ф’юрі зірве реванш: «‎Тайсон спробує зійти з бою»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2770
3 голоси
Усик відверто зізнався, чи боїться він, що Ф’юрі зірве реванш: «‎Тайсон спробує зійти з бою»
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Український чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик (22-0, 14 КО) розповів, чи не боїться, що британець Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) може знову зірвати їх бій.

Олександр Усик відверто заявив, що не боїться того, що Тайсон Ф'юрі може зірвати їхній другий поєдинок.

«Ні, я не переживаю, що Тайсон спробує зійти з бою. Бо ми вже можемо грати на своїй стороні і зі своїм м’ячем. У мене контракт, у нього контракт – до 31 грудня включно ми маємо провести цей поєдинок.

Те, що ми готуємось на 21 грудня, мені дуже подобається. Гарна дата, гарний місяць. Якщо він не відбоксує 21 грудня – втратить дивіденди, гроші. А ще втратить своє чоловіче слово», – сказав українець у коментарі RTFight Com.

  • Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.