Льюїс здивував світ боксу прогнозом на реванш Усик – Ф’юрі: заява ексабсолюта про бій українця і Тайсона

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
40459
23 голосів
Льюїс здивував світ боксу прогнозом на реванш Усик – Ф’юрі: заява ексабсолюта про бій українця і Тайсона
Тайсон Ф’юрі, Олександр Усик і Леннокс Льюїс. Фото: Google
Колишній абсолютний чемпіон світу у надважкому дивізіоні Леннокс Льюїс поділився думками щодо майбутнього поєдинку-реваншу між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі.

Олександр Усик переможе Тасйона Ф'юрі й у другому поєдинку. Такої думки притримується більшість тренерів, експертів та бійців у боксерському світі.

Але Леннокс Льюїс вважає інакше. Легендарний британець не сумнівається, що його співвітчизник зробить належні висновки після поразки у першій сутичці з українцем. 

«Ф'юрі зробить висновки з поразки у першому бою. Він повернеться! Поразка – це теж частина гри, і те, як ти реагуєш на поразку, має велике значення», – сказав британець у коментарі SecondsOut Boxing News.

  • Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.