Ексчемпіон світу оголосив фаворита бою-реваншу Усик – Ф’юрі: його прогноз на перший поєдинок був невдалим

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
171
1 голос
Ексчемпіон світу оголосив фаворита бою-реваншу Усик – Ф’юрі: його прогноз на перший поєдинок був невдалим
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу за версіями WBA (2009-2011) та IBF (2011) у першій напівсередній вазі Амір Хан (34-6, 21 КО) поділився думками щодо бою-реваншу між надважковаговиками Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Амір Хан у бою-реванші між українцем Олександром Усиком (22-0, 14 KO) та британцем Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) вірить у перемогу «Циганського короля‎» нокаутом. І це надивлячись на той факт, що він помилився з прогнозом щодо першої сутички боксерів.

«Багато хто говорить, що Тайсон знову програє і програє нокаутом, але я цього не уявляю. Тайсон такий хлопець, який після погано бою повертається сильнішим. Цього разу він буде повністю сфокусованим на бою. Я переконаний, якщо Тайсон захоче перемогти Усика, то він його точно нокаутує», – сказав британець у коментарі DAZN.

Нагадаємо, що Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.

  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.