Майк Тайсон озвучив боксера, який може нокаутувати будь-кого: ім’я точно здивує

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
558
1 голос
Майк Тайсон озвучив боксера, який може нокаутувати будь-кого: ім’я точно здивує
Майк Тайсон. Фото: Google
Легендарний американський боксер та колишній абсолютний чемпіон у надважкому дивізіоні Майк Тайсон назвав боксера, який може нокаутувати будь-якого суперника.

Майк Тайсон в черговий раз відзначив кривдника Олександра Гвоздика Девіда Бенавідеса, заявивши, що є один боксер, який може дати йому гідний поєдинок та нокаутувати будь-кого.

Легенда боксу назвав прізвище цього бійця, яке є маловідомим для українських вболівальників.

«Бенавідес дуже захоплюючий боксер, мені подобається, як він б'ється, він викидає багато ударів, його буде важко перемогти. Послухайте, найважчий бій у нього може бути з Давідом Моррелем, кубинцем, він дуже сильний панчер, якщо він влучить, то може нокаутувати будь-кого», – зазначив ексчемпіон у коменатрі Fight Hub TV.

Нагадаємо, що у червні поточного року Бенавідес переміг Олександра Гвоздика у поєдинку за вакантний титул тимчасового чемпіона WBC у напівважкій вазі.

  • Кубинець Давід Моррель (11-0, 9 KO) здобув титул чемпіона світу у напівважкій вазі за версією WBA  у поєдинку проти Радівоє Калайджича (29-3, 21 KO) в андеркарді Кроуфорд – Мадрімов.
  • Тайсон востаннє професійний бій провів у червні 2005 року, програвши Кевіну Макбрайду. 
  • У 2020-му році Майк повернувся у ринг заради виставкової битви з Роєм Джонсом. Той поєдинок завершився внічию.
  • Тайсон проведе наступний поєдинок, який спочатку був запланований на 20 липня, проти американського блогера Джейка Пола 15 вересня. 
  • Зміна термінів проведення бою пов’язана зі здоров’ям – загостренням виразки у легенди.