Україні готують два великі бої в один вечір: в андеркарді реваншу Усик – Ф’юрі в Аравії битимуться ексчемпіони

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
6046
7 голосів
Україні готують два великі бої в один вечір: в андеркарді реваншу Усик – Ф’юрі в Аравії битимуться ексчемпіони
Сергій Богачук, фото: Instagram
Голова Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх хоче бачити українського боксера першої середньої ваги Сергія Богачука (24-2, 23 КО) на вечорі боксу Олександр Усик vs Тайсон Ф'юрі 2.

Туркі Аль аш-Шейх хоче бачити Сергія Богачука на вечорі боксу Олександр Усик vs Тайсон Ф'юрі 2, що пройде 21 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Як повідомив на своїй сторінці в Х інсайдер Фернандо Сабатіні, з великою ймовірністю Богачук відбоксує з узбеком Ісраїлом Мадримовим (10-1-1, 7 КО).

За даними джерела, цей бій поки що на стадії обговорення. Також не виключено, що Богачук повернеться в ринг у лютому в реванші з американцем Вірджилом Ортісом (22-0, 21 КО).

  • Зазначимо, що свій останній бій 29-річний Богачук провів у серпні проти того таки 26-річного Ортіса та програв йому звання тимчасового чемпіона WBC за очками рішенням більшості суддів;
  • 29-річний Мадримов також у серпні за очками одноголосним рішенням суддів програв американцю Теренсу Кроуфорду (41-0, 31 КО) пояс WBA та титул тимчасового чемпіона за версією WBO.