Усик назвав напрямки інвестування гонорарів за перемоги: куди вкладає гроші кривдник Джошуа, Ф’юрі та Дюбуа

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
961
1 голос
Усик назвав напрямки інвестування гонорарів за перемоги: куди вкладає гроші кривдник Джошуа, Ф’юрі та Дюбуа
Олександр Усик. Фото: Google
Об'єднаний чемпіон світу у надважкому дивізіоні українець Олександр Усик (22-0, 14 КО) розповів про напрямки бізнесу, в які він вкладає свої гроші, здобуті перемогами над зірками боксу.

Олександр Усик розкрив секрет своїх вкладень. Наш чемпіон інвестує гроші з ціллю заробити в майбутньому в три основні напрямки.

«Я інвестую у нерухомість, сільське господарство, машини. Знаєте, машина ж виїхала із салону – це мінус 15 відсотків. Тобто це нерухомість, яка падає, звісно, це пасив. Але є такі машини, які не будуть падати, вони зростатимуть. 

Я маю такі машини, які я спеціально купував. Є зростання у цих машинах, але я їх просто не продаю. Вони є і пройде певний час. Є інший напрямок, який працює. Воно ще працює. Говорити про це поки що рано», – в інтерв'ю YouTube-каналу BUNIVERSITY.

Нагадаємо, що Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.

  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.