Усик зробив філософську заяву та розкрив секрет фінансового успіху: «‎Ти будеш не рости, а прямувати вниз»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
522
1 голос
Усик зробив філософську заяву та розкрив секрет фінансового успіху: «‎Ти будеш не рости, а прямувати вниз»
Олександр Усик. Фото: Google
Український чемпіон світу за версіями WBO/WBA/WBC у надважкій вазі Олександр Усик (22-0, 14 KO) поділився думками про роль грошей у житті людини.

Непереможний український надважковаговик Олександр Усик зізнався, що знає, як жити без грошей і порадив працювати.

«Це добре, коли ти маєш гроші. Хтось боїться великих грошей, бо не знає, як з ними працювати, а вони мають працювати. Це ресурс, який витрачає твоє життя. Це не все твоє життя, і без грошей також можна жити. Буде важче, але можна жити. Я також знаю, як жити без грошей. Я жив без грошей, але треба працювати». 

Наш чемпіон заявив, що важливо не жалітися на життя, адже тоді успіху точно не буде.

«Знаєте, що найголовніше? Ми не повинні нарікати на життя, що у нас все тяжко. Ось хто тільки починає нарікати на життя – все, до побачення. Ти будеш не рости, а прямувати вниз‎», – сказав Усик в інтерв'ю YouTube-каналу BUNIVERSITY.

Нагадаємо, що Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.

  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.