«Тайсон багато дурів‎»: непереможний український надважковаговик виніс вирок боксеру пари Усик – Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
468
1 голос
«Тайсон багато дурів‎»: непереможний український надважковаговик виніс вирок боксеру пари Усик – Ф’юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Відомий вітчизняний боксер Владислав Сіренко (21-0, 18 KO) поділився очікуваннями від бою-реваншу Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 KO) та Олександра Усика (22-0, 14 KO).

Владислав Сіренко відзначив незручну манеру ведення бою Тайсона Ф’юрі.

«‎Тайсон дуже нестандартний боєць. Він загалом цікаво виглядав. Зрозуміло, що багато дурів. Це його стиль. Але він досить непогано виглядав. Мені здалося, що спочатку Олександр не міг його зрозуміти і до нього підлаштуватися. Адже Ф'юрі дуже великий і непередбачуваний». 

Непереможний український надважковаговик вважає, що Олександр Усику буде легше перемогти британця у сутичці-реванші.

«‎Звичайно, що спочатку було важко. Думаю, що у першому бою це було козирем Ф'юрі. Потім він почав втомлюватися, почав просідати, боксувати неуважно чи з якоюсь бравадою чи що. Звичайно, тут же пропустив удар. А він уже не тримає так добре, як це було. У другому поєдинку Усику легше буде адаптуватися. Не думаю, що Ф'юрі вигадає щось таке нове», – сказав українець у коментарі vRINGe.

  • Усик здолав Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Сіренко (21-0, 18 КО) проведе свій наступний бій на профі-ринзі вже 1 жовтня. Ім'я свого опонента наш співвітчизник дізнається пізніше.
  • У 2021 році Владислав здобув титул чемпіона WBO Asia Pacific у хевівейті після перемоги над співвітчизником Андрієм Руденком.
  • У 2013-му він став віцечемпіоном Європи серед молоді у найважчому дивізіоні.