«‎Один удар не виграє бій»: спарринг-партнер Ф’юрі розставив усі крапки щодо шансів Тайсона проти Усика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
10328
4 голоси
«‎Один удар не виграє бій»: спарринг-партнер Ф’юрі розставив усі крапки щодо шансів Тайсона проти Усика
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Відомий боксер суперважкої вагової категорії Кевін Лерена (30-3, 14 KO) поділився думками про перший поєдинок Олександра Усика (22-0, 14 KO) та Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 KO).

Кевін Лерена вважає, що Тайсон Ф’юрі вміє пробивати небезпечні апперкоти і це він продемонстрував у першому бою з Олександром Усиком. Але боксер впевнений, що лише одним цим ударом українця не здолати.

«Тайсон робив чудові речі, знаходив Усика аперкотами і навіть у спарингах я говорив своєму тренеру: «Якщо Тайсон викидатиме ці праві апперкоти, то він знайде Усика». У спарингах цей удар доходив до мети, якщо ти стоїш посередині і не відходиш, стоїш на центральній лінії. 

Цим ударом, я думаю, він і впіймав Усика, показав свій авторитет. Але це лише один удар, один удар не виграє бій», – сказав спарринг-партнер Тайсона у коментарі для Box Nation.

Нагадаємо, що Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.

  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.