«‎Зрештою, бій Мейвезер – Пак'яо відбувся»: промоутер оцінив ймовірність проведення поєдинку Джошуа – Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
690
1 голос
«‎Зрештою, бій Мейвезер – Пак'яо відбувся»: промоутер оцінив ймовірність проведення поєдинку Джошуа – Ф’юрі
Ентоні Джошуа та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Відомий промоутер Тодд Дюбеф поділився думками щодо проведення поєдинку між світовими зірками боксу з Британії – Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф'юрі.

Тодд Дюбеф вважає, що настане час, коли Ентоні Джошуа та Тайсон Ф'юрі зустрінуться у ринзі.

«Я завжди відчував, що Ей Джей і Тайсон коли-небудь битимуться. У якийсь момент. Перемога, поразка або що б там не було. Це як Бетмен і Робін. Вони йдуть разом. Я просто відчуваю, що в якийсь момент вони битимуться, незалежно від того, який їхній послужний список, незалежно від того, як вони закінчать наступні бої.

В обох чудові фанбази, вони обидва родом із прекрасної країни з багатою історією. У нас був чудовий ренесанс надважкої ваги, і Велика Британія була його епіцентром, тож я завжди відчував, що в якийсь момент вони будуть битися».

Промоутер згадав про організацію бою Мейвезер – Пак'яо.

«Я думаю, що тут багато переваг, вони змагаються вже 15 років або скільки там. Не думаю, що це коли-небудь закінчиться. Зрештою, бій Мейвезер – Пак'яо відбувся. Суперництво тривало 10 років, і врешті-решт це сталося. У якийсь момент, я думаю, Джошуа і Ф'юрі укладуть контракт і вийдуть на ринг разом. Я впевнений, що це станеться, незважаючи ні на що», – сказав промоутер Sky Sports.

  • Джошуа двічі програв Олександру Усику, а Ф'юрі – один раз.
  • Наступний бій Тайсон проведе з нашим чемпіоном 21 грудня.
  • Ентоні вийде проти Даніеля Дюбуа у ринг 21 вересня.