«На мою думку, він мішок»: Ф’юрі жорстко висловився про колишнього суперника Усика

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
599
0 голосів
«На мою думку, він мішок»: Ф’юрі жорстко висловився про колишнього суперника Усика
Олександр Усик і Ентоні Джошуа. Фото: Getty Images
Чемпіон світу з боксу у суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф’юрі пояснив, чому не хоче битися проти свого земляка із Британії Ентоні Джошуа.

36-річний боксер Тайсон Ф’юрі заявив, що йому цікавіше буде провести поєдинок проти американського бійця UFC Джона Джонсона, аніж Ентоні Джошуа.

«На мою думку, він мішок. Його цноту відібрали, тому мені це вже нецікаво. Його двічі побив Олександр Усик та товстун (Енді Руїз, – прим). Тому перемогти його не в моїх інтересах. Йому потрібно дістатися черги. Наш бій був неможливим, як тільки його побили».

Ф’юрі вважає свого найближчого суперника камеруно-французького ексчемпіона UFC Франсіса Наганну кращим бійцем за Джошуа.

«Я б'юся з хлопцем, який у розквіті сил, який є чемпіоном, який більший за нього, який сильніший за нього і який є більшим нокаутером, ніж він», – наводить слова боксера Mail Sport.

  • Нагадаємо, що Джошуа поступився Руїсу в червні 2019 року технічним нокаутом у сьомому раунді. Однак вже за пів року британець взяв реванш, вигравши за очками;
  • Усику Джошуа поступився у вересні 2021 року та серпні 2022 року. Обидва рази за очками;
  • Ф’юрі свій найближчий поєдинок проти Наганну проведе 10 жовтня.