«Забрав ногу з педалі газу»: тренер жертви Усика дав несподіваний прогноз на реванш Олександра з Ф’юрі

Аватар Даниіл Вереітін Даниіл Вереітін
8094
4 голоси
«Забрав ногу з педалі газу»: тренер жертви Усика дав несподіваний прогноз на реванш Олександра з Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Тренер Даніеля Дюбуа Дон Чарльз висловив своє бачення стосовно другого бою Олександр Усик - Тайсон Ф'юрі, який заплановано на грудень: британець має виправити помилки

Тренер колишнього суперника Усика Даніеля Дюбуа Дон Чарльз вважає, що Тайсон Ф'юрі є фаворитом у бою-реванші проти українця. 

В інтерв'ю YouTube-каналу Queensberry Promotion фахівець розповів, що був здивований манерою бою Ф'юрі у першому поєдинку проти Усика. 

«Я вірю, що Тайсон виправить свої помилки і переможе. З ним щось трапилось під час першого бою. Враження, ніби він забрав ногу з педалі газу. Першій бій був досить рівним, не враховуючи дев'ятий раунд. Я би сказав, що Тайсону пощастило, інший рефері міг би зупинити бій», – розповів Чарльз.

Олександр Усик 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі роздільним рішенням суддів. Та перемога принесла Усику титул чемпіона світу за версією WBC та статус абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. 

  • Бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі заплановано на 21 грудня 2024 року. Поєдинок має відбутися на Kingdom Арені у Ер-Ріяді. 
  • До зустрічі із Усиком Тайсон Ф'юрі не програвав у професійному боксі. Єдиним випадком, коли Циганський Король не переміг, був поєдинок 1 грудня 2018 року проти Деонтея Вайлдера. Тоді було зафіксовано нічию.