«У мене немає мотивації»: Усик відверто зізнався, за рахунок чого він досягає успіху

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1209
1 голос
«У мене немає мотивації»: Усик відверто зізнався, за рахунок чого він досягає успіху
Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC у надважкій вазі Олександр Усик зізнався, що успіху досягає не завдяки мотивації, а лише за рахунок дисципліни.

Володар поясів за версіями WBA, WBO і WBC у надважкій вазі Олександр Усик (22-0, 14 КО) відверто розповів, за рахунок чого він досягає успіху:

«Мене нічого не мотивує. Дивіться, я вам скажу: у мене немає мотивації. У мене є дисципліна, і все. Ні в кого з вас немає жодної мотивації. Вона з'являється у вас тільки тоді, коли ви домовилися зі своїм умовним другом, наприклад, Михайлом, щось зробити. Ви зробили перший крок – і це найважче, ви почали це робити.

Вас мотивує те, що ви разом щось робите для того, щоб вирости. Ось це і є мотивація, тому що ви налаштувалися на те, що будете робити. Просто це режим вашої праці», – заявив боксер у коментарі для BUNIVERSITY.

  • Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Олександр Усик також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.