«‎Таких помилок не припускався у майбутньому»: найважчий суперник Усика зізнався, чому програв нашому чемпіону

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
74
1 голос
«‎Таких помилок не припускався у майбутньому»: найважчий суперник Усика зізнався, чому програв нашому чемпіону
Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у важкій вазі Майріс Брієдіс поділився думками щодо своєї поразки в об’єднавчому поєдинку проти Олександра Усика, коли наш чемпіон виступав у важкій вазі.

Майріс Брієдіс заявив, що у бою з Олександром Усиком він знаходився не у найкращій своїй формі, адже кілька разів хворів перед сутичкою.

«‎Чи був мій виступ проти Усика найкращим у кар'єрі? За відчуттями – ні. Я бився з ним не у своїй найкращій формі. У тренувальному таборі на бій з українцем я захворів три рази, були великі перевантаження. Я таких помилок не припускався у майбутньому», – сказав Брієдіс у коментарі Ютуб-каналу RUS TVNET.

Нагадаємо, що бій між боксерами відбувся у січні 2018 року, і Усик переміг за очками рішенням більшості суддів (нічия 114:114 і двічі 115:113 на користь українця). Та поразка стала першою в кар’єрі Брієдіса, і він втратив титул WBC у рамках турніру WBSS.

  • У підсумку турнір виграв Усик та став володарем поясів WBO, WBC, IBF, WBA-Super, The Ring та кубку Мохаммеда Алі.
  • Брієдіс, якого Красюк називав найскладнішим суперником нашого чемпіона, на початку повномасштабного вторгнення критикував владу Латвії через допомогу нашій країні. Проте з часом «перевзувся» та навіть приїзжав до Києва.
  • Минулого місяця латвієць завершив професійну кар’єру.