Сіренко обрав поміж Усиком та Ф'юрі: з ким би хотів битися за титул непереможний український надважковаговик

245
0 голосів
Сіренко обрав поміж Усиком та Ф'юрі: з ким би хотів битися за титул непереможний український надважковаговик
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Український суперважковаговик Владислав Сіренко розповів, що хотів би битися за титул проти британця Тайсона Ф'юрі, а не зі співвітчизником Олександром Усиком.

Владислав Сіренко (21-0, 18 КО) розповів, що краще би бився з колишнім володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО), ніж з Олександром Усиком (22-0, 14 КО):

«Я б обрав Ф'юрі, тому що я не дуже люблю битися з українськими бійцями, якщо у мене є інший вибір. Я не так багато знаю про Тайсона Ф'юрі, але що мені в ньому подобається, так це те, як він справляється з тиском, він справжній шоумен. І це те, що потрібно у професійному боксі.

Він може робити всі ці ментальні ігри, це дуже важливо, але я знаю Усика особисто і бачив, як він тренувався, і можу сказати, що він дуже, дуже працьовитий, дисциплінований. Це те, що потрібно, щоб стати чемпіоном».

  • Нагадаємо, що Олександр Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Владислав Сіренко проведе свій наступний бій на профі-ринзі вже 1 жовтня. Ім'я свого опонента наш співвітчизник дізнається пізніше.