Промоутер Джошуа назвав двох наступних суперників Стівенсона: чи є у списку Ломаченко

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
111
1 голос
Промоутер Джошуа назвав двох наступних суперників Стівенсона: чи є у списку Ломаченко
Шакур Стівенсон. Фото: Google
Промоутер Ентоні Джошуа Едді Хірн, який представляє інтереси Шакура Стівенсона, назвав двох наступних суперників американця. Василя Ломаченка серед них немає.

Шакур Стівенсон захищатиме титул чемпіона світу WBC у легкій вазі проти британця Джозефа Кордіна. Цей поєдинок пройде в андеркарді сутички двох росіян Артура Бетербієва та Дмитра Бівола 12 жовтня у саудівському Ер-Ріяді. 

Едді Хірн назвав і ще одного суперника американця. За словами британця, Шакур також зійдеться у рингу у бою проти Вільяма Зепеди.

«‎Є дуже простий план на два поєдинки – це Джо Кордіна та Вільям Зепеда. Його високоповажність Туркі Аль аш-Шейх вже склав план угоди про два бої, але Зепеда також підготувався на осінь. Це було для нас несподіванкою, тому що ми хотіли відразу вступити в цей бій».

Промоутер зізнався, хто просив організувати ці поєдинки.

«Джо Кордіна – це справжній боєць. Це найкращий боєць, який переходить у легку вагу, і йому там буде комфортно. Він чудовий тактик, дуже вправний. Насправді це буде чудовим боєм. Це прохання Туркі Аль аш-Шейха провести ці два бої‎», – сказав Хірн у коментарі Boxingscene.

Нагадаємо, що Стівенсон неодноразово викликав на бій Ломаченка, але не так давно промоутер українця Боб Арум заявив, що цього бою на буде, адже наш чемпіон взяв паузу у виступах до першого кварталі 2025-го року.

  • Ломаченко у травні здобув перемогу над австралійцем Джорджем Камбососом (21-3, 10 КО) та став володарем титулу IBF.
  • Інші два пояси у легкій вазі, організацій WBA та WBO відповідно, утримують американець Джервонта Девіс та українець Денис Берінчик.