Найважчий суперник Усика дав прогноз на реванш з Ф’юрі: критик допомоги Україні відзначив у чемпіона два фактори

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
36
1 голос
Найважчий суперник Усика дав прогноз на реванш з Ф’юрі: критик допомоги Україні відзначив у чемпіона два фактори
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у важкій вазі Майріс Брієдіс поділився думкою щодо майбутнього поєдинку-реваншу між українцем Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф'юрі.

Майріс Брієдіс відзначив, що у першому бою з Тайсоном Ф'юрі Олександр Усик показав стійкість і терпіння. Латвієць впевнений, що українець переможе британця і у другій сутичці.

«Я думаю, що Усик знову переможе Тайсона, хоча перший бій був дійсно рівним. Усик показав стійкість і терпіння, йому було важко. Усик переніс декілька стоячих нокдаунів і всім довів, що вміє чудово тримати удар. 

Олександр показав всім свої найсильніші якості – терпіння, характер і знання», – сказав Брієдіс у коментарі Ютуб-каналу RUS TVNET.

Нагадаємо, що бій між боксерами відбувся у січні 2018 року, і Усик переміг за очками рішенням більшості суддів (нічия 114:114 і двічі 115:113 на користь українця). Та поразка стала першою в кар’єрі Брієдіса, і він втратив титул WBC у рамках турніру WBSS.

  • У підсумку турнір виграв Усик та став володарем поясів WBO, WBC, IBF, WBA-Super, The Ring та кубку Мохаммеда Алі.
  • Брієдіс, якого Красюк називав найскладнішим суперником нашого чемпіона, на початку повномасштабного вторгнення критикував владу Латвії через допомогу нашій країні. Проте з часом «перевзувся» та навіть приїзжав до Києва.
  • Минулого місяця латвієць завершив професійну кар’єру.