Очікує нокаута у бою-реванші Усика та Ф’юрі: ексчемпіон дав прогноз на бій українця з Тайсоном

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
791
1 голос
Очікує нокаута у бою-реванші Усика та Ф’юрі: ексчемпіон дав прогноз на бій українця з Тайсоном
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Відомий британський боксер Біллі Джо Сондерс озвучив свій прогноз на бій чемпіона WBC у суперважкій вазі Тайсона Ф'юрі з володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком.

Тайсон Ф’юрі має виправити свої помилки у першому бою з Олександром Усиком і нокаутувати українця. Такої думки притримується Біллі Джо Сондерс, якого британець запросив до свого тренувального табору.

«Я вірю у перемогу Тайсона, вірю, що він нокаутує Усика. Тайсону треба використовувати свої переваги, особливо вагу. У першому бою перші п'ять раундів для Тайсона були наче спаринг. 

Я бачив навіть важчі спаринги. Тайсону багато чого потрібно виправити, і я радий, що буду з ним. Тайсон попросив мене поїхати разом з ним на тренувальний табір», – сказав Сондерс у коментарі ТalkSPORT Fight Night.

Нагадаємо, що Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.

  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.