«Я думаю, що його час спливає»: колишній чемпіон світу зробив прогноз на бій-реванш Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1823
2 голоси
«Я думаю, що його час спливає»: колишній чемпіон світу зробив прогноз на бій-реванш Усик – Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Джонні Нельсон поділився думками щодо бою-реваншу між абсолютним чемпіоном у надважкій вазі Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.

Бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.

Колишній чемпіон світу Джонні Нельсон поділився думками щодо другого поєдинку боксерів:

«Тайсон був у формі під час першого бою. Але якщо він не змінить свій тренувальний табір, відбудеться все теж саме. Це відповідальність чемпіона, якщо ти чемпіон, а Тайсон Ф'юрі домігся приголомшливих речей як надважковаговик. Подивіться, як він розмазав Деонтея Вайлдера. Але я думаю, що його час спливає, як і у більшості бійців.

Я вважаю, що Тайсон перемагав Усика, але я впевнений, що Усик мав більше бажання, ніж Тайсон. А з цим та собачою рішучістю він зламав серце Тайсона. Йому необхідно тренуватись. Але він явно зробить те саме в підготовці до реваншу, що він робив до минулого бою», – сказав Нельсон в коментарі для Boxing King Media.

  • Зазначимо, що Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.