«Він створив більше проблем»: промоутер розповів, хто з пари Джошуа – Дюбуа був складнішим суперником для Усика

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
78
0 голосів
«Він створив більше проблем»: промоутер розповів, хто з пари Джошуа – Дюбуа був складнішим суперником для Усика
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Френк Воррен, промоутер чемпіона IBF у надважкій вазі Даніеля Дюбуа, вважає, що його клієнт був важчим суперником Олександра Усика, ніж Ентоні Джошуа.

Олександр Усик (22-0, 14 КО), як переможець поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі, зобов’язаний провести захист титулу IBF без будь-яких проміжних боїв.

Однак український боксер планує зустрітися у реванші з Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО). Тому нещодавно з'явилася інформація, що IBF планує забрати свій титул у надважкій вазі в Олександра Усика.

Українець вирішив зіграти на випередження і відмовитися від титулу IBF. Врешті-решт, організація призначила Даніеля Дюбуа (21-2, 20 KO) володарем поясу.

Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) зустрінеться 21 вересня у поєдинку проти британця, де на кону стоятиме пояс IBF.

Френк Воррен розповів, хто з пари британських боксерів був складнішим суперником для Олександра Усика:

«Джошуа – дворазовий чемпіон світу, у нього великий досвід. Але в деяких боях ви бачили його вразливим. Джошуа здобув дві хороші перемоги, але, на мою думку, вони не такої ж якості, як у Даніеля. У бою з Руїсом Джошуа виглядав не так добре. Хоча він і переміг у тому поєдинку, але бився на задній нозі.

Ви бачили його з Усиком. Я вважаю, Даніель створив Усику більше проблем, ніж Джошуа. Дюбуа однозначно завдав йому більше шкоди, ніж Джошуа. Я дивився недавній бій Руїса з Міллером. І ви бачили, що Даніель зробив із Міллером», – сказав Воррен в інтерв'ю для BoxNation.

Нагадаємо, що Олександр Усик двічі за очками переміг Ентоні Джошуа у 2021 і 2022 році, а в 2023 році технічним нокаутом здолав Данієля Дюбуа.